Yoga, uit de knoop en gaan!

Yoga

In de hectiek van tegenwoordig zoeken steeds meer mensen vaker naar een manier om zowel lichamelijk als geestelijk tot rust te komen. Yoga is hier ideaal voor. De combinatie tussen inspanning en ontspanning zorgt voor een fysieke en mentale balans. Precies wat je nodig hebt!

Gratis Proefles Boeken

Yoga, groepsles & 1-op-1

Bij Health First Club bieden we je de mogelijkheid om yogalessen te volgen. Dit kan zowel in groepsverband als 1-op-1 in de vorm van personal yoga. Je krijgt altijd les van een gecertificeerd yoga teacher die jou helpt met de juiste houdingen.

Je kunt ervoor kiezen om alleen yoga te volgen bij Health First Club Eindhoven, maar nog beter is het om je lessen te combineren met een van onze andere mogelijkheden! Je bent niet de eerste die eerst komt trainen en daarna afsluit met een ontspannende yogales. Maar vergis je niet, ook van yoga krijg je spierpijn!

Yoga, ervaar het zelf

Ben je op zoek naar een fijne, professionele yogastudio op Eindhoven Stratum? Zoek dan niet verder. Wij vertellen je graag meer over onze lessen. Of boek nu direct een proefles en ervaar het zelf!

Gratis Proefles Boeken
yoga in Eindhoven - Personal Yoga door Anneline 1
yoga in Eindhoven - Personal Yoga door Anneline 3
yoga in Eindhoven - Personal Yoga door Anneline 4
yoga in Eindhoven - Personal Yoga door Anneline 2

Inschrijfformulier

    Inschrijf-formulier voor gratis intake
    en proefles yoga

    Vul het formulier en we nemen binnen 1 dag contact met je op om een gratis intake en proefles yoga te plannen.

    Voorwaarden

    Ik accepteer de algemene voorwaarden en de Privacy Policy.