its all about the stamina

Cardio Fitness

Cardiofitness is een vorm van fitness waarbij het programma afgesteld wordt op de gemeten hartslag. Het doel is om door middel van verschillende trainingen een constante hartslag aan te houden, om zo conditie op te bouwen of om af te vallen.

Met cardiofitness verbeter je je conditie en verlaag je je vetpercentage. Om dit resultaat te behalen, is het belangrijk dat je lichaam een activiteit voor langere tijd kan volhouden. Wij bieden je diverse mogelijkheden om cardio oefeningen te doen. Altijd onder begeleiding van onze instructeurs, zodat jij ook daadwerkelijk effectief traint.

Gratis Proefles Boeken

Cardio fitness, cardio training en meer

Je hebt ze vast wel eens gezien, de rijen fietsen en crosstrainers in sportscholen. Vaak wordt gedacht dat geregeld een uurtje cardio fitness doen, voldoende is om de gewenste resultaten te boeken. Think again! Juist de combinatie van cardio en krachttraining zorgt ervoor dat jij je doelen gaat bereiken.

Krachttraining zorgt voor spiermassa waarmee je je lichaam shapet. Cardio training zorgt voor meer uithoudingsvermogen. Wij bieden je alle faciliteiten om cardio en fitness te combineren en zo je perfecte trainingsschema te creëren.

Train je uithoudingsvermogen met cardio fitness

Cardio draait om uithoudingsvermogen. Je doet gedurende langere tijd relatief lichte oefeningen waarbij je conditie wordt getraind. Denk hierbij aan crosstrainen, fietsen, roeien of trainen op de loopband. In onze club vind je genoeg cardiofaciliteiten voor een gerichte cardio training.

Wil je graag fit worden en meer uithoudingsvermogen? Dan is cardiofitness iets voor jou! Neem contact met ons op of loop eens binnen om te kijken wat we te bieden hebben!

Gratis Proefles Boeken
Sporten met zijn tweeën
Cardio training Eindhoven
Cardio Fitness Eindhoven
Cardio training en ftiness Eindhoven

Inschrijfformulier

    Inschrijf-formulier voor gratis intake
    en proefles cardio fitness

    Vul het formulier en we nemen binnen 1 dag contact met je op om een gratis intake en proefles cardio fitness te plannen.

    Voorwaarden

    Ik accepteer de algemene voorwaarden en de Privacy Policy.