Hit the gym!

Boksen en bokstraining bij Health First Club

Wil je conditioneel in vorm komen en daarnaast ook spiermassa en kracht opbouwen? Kom dan boksen bij Health First Club! Onze bokstraining omvat een complete work-out waarbij alle technieken van boksen aan bod komen. Zónder een stoot te incasseren, want je bokst tegen de zak …

Vrijblijvende Proefles Boeken

Bokstraining in groep of 1-op-1

Daag jezelf uit met een combinatie van techniek, conditie en krachttraining! Je kunt kiezen voor een groepstraining waarbij je traint met de bokszak (beginners), of gaat sparren (gevorderden). Wil je liever 1-op-1 trainen? Kies dan voor personal boxing. Deze laatste vorm wordt steeds populairder. Je krijgt dan personal training, maar dan enkel gericht op je boks skills.

Deskundige bokstrainers

Zoek je een professioneel opgezette boks training in Eindhoven, dan zit je bij ons helemaal goed. Onze trainingen worden gegeven door deskundige trainers die weten wat ze doen. Je wordt dus altijd optimaal begeleid, ongeachte of je nu deelneemt aan een groepstraining of kiest voor personal boxing.

Waarom boksen?

Boksen is niet alleen supertof, maar ook biedt deze vorm van sport veel voordelen voor je lichaam en geest. De bokstraining is een combinatie van kracht- & cardiotraining en daarom goed voor het hele lichaam. Je verbrandt veel calorieën tijdens je workout en vormt sterkere spieren. Daarnaast stijgt je conditie en uithoudingsvermogen en is boksen de ideale uitlaatklep na een dag stress. Kortom: de ideale sport als je van kracht en snelheid houdt.

Proefles bokstraining volgen? Neem dan contact met ons op.

Gratis Proefles Boeken
Boksen in Eindhoven - bokstraiing Eindhoven centrum - 1
Boksen in Eindhoven - bokstraiing Eindhoven centrum - 3
kickBoksen in Eindhoven - bokstraiing Eindhoven centrum - 2
Boksen in Eindhoven - bokstraiing Eindhoven centrum - 4

Inschrijfformulier

    Inschrijf-formulier voor vrijblijvende intake
    en proefles bokstraining

    Vul het formulier en we nemen binnen 1 dag contact met je op om een vrijblijvende intake en proefles boksen te plannen.

    Voorwaarden

    Ik accepteer de algemene voorwaarden en de Privacy Policy.