Rice rice baby!

Voedingsadvies Health First Club

Wil je afvallen, maar lukt het je niet om dit vol te houden? Of wil je juist aankomen, maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? Zoek je daarom een goede voedingsconsulent die jou kan begeleiden? Dan zit je hier goed! Wij voorzien al onze leden namelijk altijd van een persoonlijk voedingsadvies, afgestemd op jouw eetpatroon, gewicht, lifestyle en doelen.

Vrijblijvende Intake Plannen

Persoonlijke voedingsconsulent en voedingsadvies

Jouw voedingsconsulent begeleidt jou bij het behalen van je doelen. Of je nu wilt afvallen, aankomen of op gewicht wilt blijven, dat maakt niet uit. Hij/zij stelt een passend advies op met daarin je optimale calorie inname. Daarnaast krijg je voldoende tips & trics. Onze voedingsadviseurs zijn specialisten in gewichtscontrole en voeding, en weten dan ook waarover ze spreken.

Voedingsadvies en sporten

Bij afvallen geldt dat maar liefst 80% neerkomt op een juist voedingspatroon. De resterende 20% vul je aan met sporten. Door te letten op je voeding val je af of kom je aan. Door te sporten geef je vorm aan je lichaam en bouw je spiermassa op. Met alleen het letten op je voeding zul je bijvoorbeeld wel afvallen, maar daarmee shape je je lichaam nog niet. Dat geldt andersom ook: train je alleen maar, dan val je niet het gewenste aantal kilo’s af. Het komt dus altijd neer op een combinatie van voeding en sport. Wij helpen je graag die juiste mix en balans te vinden, zodat jij je doelen kunt bereiken!

Calorieëntracker

Jouw ideale calorie opname vind je terug in onze app. Hier zie je ook je doelstellingen en het voor jou opgezette trainingsschema. Ook kun je jezelf via de app aan- of afmelden voor je PT- of groepslessen.

In de voedingsadvies app kun je makkelijk je calorieën bijhouden. Zo zie jij altijd precies wat je eet. Een makkelijk manier om te ontdekken wat goed en niet goed gaat. Daarnaast kun je je gewicht bijhouden in de app waardoor je je vorderingen altijd kunt inzien. Handig!

Wil jij eens kijken wat een voedingsconsulent voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Vrijblijvende Intake Plannen
Voedingsadvies Eindhoven
Advies over voeding in Eindhoven
Advies over voeding

Inschrijfformulier

  Inschrijf-formulier voor vrijblijvende
  intake
  voor voedingsadvies

  Vul het formulier en we nemen binnen 1 dag contact met je op om een gratis intake voor voedingsadvies te plannen.

  Voorwaarden

  Ik accepteer de algemene voorwaarden en de Privacy Policy.