This training is a shocker!

Electro Musculaire Stimulatie (EMS)

Slechts 20 minuten trainen met het resultaat van 2 uur? Dat kan met EMS. EMS staat voor Electro Musculaire Stimulatie en houdt in dat je spieren elektronisch worden aangespannen. Hierdoor train je veel sneller dan met gewichten, wat dan ook leidt tot snellere resultaten. Vooral in combinatie met kracht- of cardiotraining ervaar je in no time een verbetering van je snelheid en kracht!

Boek je eerste training

Hoe werkt EMS training?

Bij EMS worden er elektroden op verschillende delen van je lichaam geplaatst, of alleen op een bepaalde spier(groep). Deze elektroden zijn gekoppeld aan een apparaat dat elektrische impulsen naar je spieren stuurt. Dit betekent dat je spieren zo’n 20x per seconde worden aangespannen. Tegelijkertijd voer je een aantal ondersteunende oefeningen uit, waardoor de verbranding optimaal is. Zo optimaal zelfs dat EMS maar liefst 18 keer effectiever is dan normale krachttraining!

De elektrische impulsen kunnen op verschillende frequenties worden afgesteld. Onze trainers kijken naar jouw wensen, lichaam, conditie, doelstellingen en niveau, en passen vervolgens de frequentie hierop aan. Zo train je dus altijd verantwoord. Sowieso wordt EMS training altijd uitgevoerd onder begeleiding van een van onze deskundigen.

Waarom elektronisch trainen?

EMS maakt je bewezen sterker en geeft je figuur een betere shape. Je actievere spieren verbruiken meer energie, waardoor je makkelijker afvalt. EMS is zowel voor de beginnende als de gevorderde sporter een goede methode om spiermassa en -kracht op te bouwen. Het resultaat: een strakker, gezonder lijf!

Personal of Duo EMS Training

EMS training wordt door ons aangeboden als PT of als duotraining. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over deze unieke effectieve manier van trainen!

Boek je eerste training
EMS - electro - training Eindhoven
Trainen met elektroden - EMS training EIndhoven
Trainen met elektroden
EMS Eindhoven - Trainen met electropak
Electro Musculaire StimulatieEMS PT/Duo
EMS training is de perfecte cross training voor atleten.

Het hele lichaam, 8 spiergroepen, worden tegelijkertijd getraind waardoor 2 uur trainen in 20 minuten kan worden gedaan. Er kan een veel intensievere prikkel aan de spieren gegeven worden, wat bij normale training niet mogelijk is.

Combineer EMS met conventionele cardio training, en ervaar in no-time een verbetering van je snelheid- en krachtniveau.

EMS is mogelijk als personal training en duotraining.

Prijzen per training

Single Intake €25,-
Duo Intake €37,50
DUO 10 sessies € 26,-
DUO 20 sessies € 23,50
DUO 50 sessies € 19,90
PT 10 sessies € 31,50
PT 20 sessies € 29,-


Interesse in EMS? Schrijf je in voor je eerste training.

Gratis proeftraining EMS

Inschrijfformulier

    Inschrijf-formulier voor vrijblijvende intake
    en proefles EMS training

    Vul het formulier en we nemen binnen 1 dag contact met je op om een vrijblijvende intake en proefles EMS training te plannen.

    Voorwaarden

    Ik accepteer de algemene voorwaarden en de Privacy Policy.