All you can eat!

Afvallen met dieetcoach

Heb jij overgewicht of wil je ‘gewoon’ een paar kilo afvallen? Kom dan bij sporten in onze club aan de Stratumsedijk! Hier werk je op een verantwoorde manier aan je gezondheid. Hoe je dat doet, bepaal je zelf: individueel trainen, groepslessen volgen (max. 8 personen) of met behulp van een personal trainer.

Vrijblijvende Intake Plannen

Gezond afvallen staat voorop

Onze instructeurs zetten jou niet zomaar op dieet. Ze kijken eerst naar jouw huidige voedingspatroon, jouw dagelijkse ritme en naar je lichaam en conditie. Op basis daarvan stellen zij een persoonlijk trainings- en voedingsschema voor je op. Geen crashdieet dus, maar verantwoord, duurzaam en gezond afvallen.

Afvallen na zwangerschap

Nog ‘last’ van overtollige zwangerschapskilo’s? Lukt het je maar niet om net die laatste paar kilo kwijt te raken? Wij helpen je daar graag bij. Sowieso kun je tijdens je zwangerschap al bij ons terecht, maar ook na de bevalling staan wij klaar om je te helpen. Je traint op een gezonde manier voor een fit lichaam en ook je voeding wordt hierop aangepast.

Health First Club Food-app

Als je bij ons komt sporten, krijg je toegang tot de Health First Club Food-app. Hierin kun je jouw maximale calorieopname en voedingsplan vinden. Ook kun je in je persoonlijke voedingsdagboek zelf bijhouden wat je eet, zodat je dagelijkse hoeveelheid calorieën kunt tellen. Je ziet de verhouding macro- en micronutriënten en weet dus meteen of je voldoende en gebalanceerd aan het eten bent.

Personal coach bij afvallen?

Heb jij behoefte aan een gewichtsconsulent bij jouw traject en wil jij onder begeleiding van een personal coach op verantwoorde wijze afvallen? Onze trainers hebben allemaal een opleiding met betrekking tot voeding gevolgd en weten dan ook waar ze over praten.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. We leggen je graag onze werkwijze uit.

Vrijblijvende Intake Plannen
sporten en fitness met coach
Professionele fitness coach en begeleiding Eindhoven
Duo training, fit met zijn tweeën
Trainen met z'n tweeën

Inschrijfformulier

  Inschrijf-formulier voor vrijblijvende
  intake
  voor afvallen

  Vul het formulier en we nemen binnen 1 dag contact met je op om een gratis intake voor afvallen te plannen.

  Voorwaarden

  Ik accepteer de algemene voorwaarden en de Privacy Policy.