With us, you’re not alone. Never!

Fitness begeleiding

Health First Club staat voor professionele fitness begeleiding, goede apparatuur en persoonlijke aandacht. Wij vinden het belangrijk dat jij op een verantwoorde manier sport, daarom sport je bij ons nooit alleen. Hiermee bedoelen we niet alleen dat er altijd wel meerdere sporters aanwezig zijn in de club, maar ook dat er altijd een gecertificeerde instructeur aanwezig is die met je meekijkt.

Gratis Proefles Boeken

Fitness begeleiding: resultaatgericht sporten onder begeleiding

In onze club werk jij in een gemoedelijke en sportieve omgeving aan je gezondheid. Hier draait het om resultaatgericht sporten onder begeleiding. Onze instructeurs geven je instructies over het juiste gebruik van apparatuur en checken of jij je oefeningen op correcte wijze uitvoert. Daarnaast stellen zij voor fitness begeleiding persoonlijke trainingsschema’s op en voorzien ze jou van passend voedingsadvies. Wij geloven namelijk dat deze persoonlijke aandacht jou helpt om het maximale uit je workouts te halen.

Onze trainers staan voor je klaar

Fitness met begeleiding staat dus voorop bij Health First Club. Wij werken alleen met gecertificeerde trainers die verder kijken dan alleen jouw doel. Zij letten bijvoorbeeld ook op voeding, want een onbalans tussen trainen en voeding kan jouw resultaten in de weg staan.

Of het nu gaat om personal training sessies, small group lessen of gewoon vrij trainen: wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies. Ook helpen we je om variatie aan te brengen in je trainingssessies, waardoor jij gemotiveerd blijft om je doelen te behalen. Zo wordt sporten nooit saai!

Werkwijze persoonlijke fitness begeleiding

Kom je voor de eerste keer in onze club, dan bekijken we samen wat jouw motivatie en gewenste resultaat is. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk trainings- en/of voedingsschema op. Daarna ga jij aan de slag! Wij begeleiden je op de weg naar je doel.

Lijkt dit je wat en wil je ook graag sporten in een club met professionele fitness begeleiding?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Gratis Proefles Boeken
Professionele Fitness begeleiders Eindhoven
Professionele fitness coach en begeleiding Eindhoven
Fitnessen onder begeleiding
Personal trainer

Inschrijfformulier

    Inschrijf-formulier voor gratis intake
    en proefles fitness begeleiding

    Vul het formulier en we nemen binnen 1 dag contact met je op om een gratis intake en proefles fitness begeleiding te plannen.

    Voorwaarden

    Ik accepteer de algemene voorwaarden en de Privacy Policy.