Ga ervoor en wordt samen met Health First Club

Fit & gezond

Beweging is een belangrijke sleutel tot een fit en gezond leven. Niet alleen zorgt regelmatig trainen voor meer energie en een beter uithoudingsvermogen, ook bouw je spierkracht op en zorg je voor een gestroomlijnd lichaam. Bewegen zorgt ervoor dat jij beter in je vel zit, letterlijk én figuurlijk.

Vrijblijvend kennismaken
Sportprogramma op maat! Persoonlijke training

Fit worden én fit blijven

voor altijd!

Wij helpen je niet alleen om fit te worden, maar ook om fit te blijven! Samen met jou nemen we jouw gewenste resultaten door, kijken we naar je conditie en je huidige voeding. Op basis daarvan gaan we aan de slag. Met verantwoorde training- en voedingsschema’s werken we aan jouw doelen.

Je kunt ervoor kiezen om fit te worden met behulp van een personal trainer. Sport je liever in een groep, dan kun je wekelijks deelnemen aan verschillende Small Group-lessen. Uiteraard kun je ook helemaal zelf aan de slag en sporten wanneer het jou uitkomt!

personal trainer eindhoven van Health First CLub

Gezond zijn is een keuze

kies er dan ook voor!

Aan de hand van een intake bekijken we wat jouw wensen en doelstellingen zijn. Wil je bijvoorbeeld spieren opbouwen of afvallen? Heb je last van een blessure en wil je verantwoord sporten? We bespreken het allemaal.

Daarnaast zullen we een aantal tests doen om te zien hoe het gesteld is met o.a. je conditie, kracht en mobiliteit. Aan de hand van deze resultaten en je doelstelling(en) stellen we vervolgens een persoonlijk trainings- en voedingsschema op waar jij mee aan de slag kunt. Hierbij kun je kiezen voor een programma van 3, 6 of 12 maanden. Net wat jou uitkomt.

we gaan ervoor

Op jouw gezondheid!

Een goede gezondheid hangt natuurlijk niet alleen af van je voeding en voldoende beweging, maar dit draagt daar zeker wel aan bij. Ben jij er klaar voor om fit en gezond te worden? Kom dan eens kijken in onze club! Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Sportvasten EIndhoven
SportvastenIn slechts 10 dagen train je, samen met je sportvasten coach, je lichaam de switch te maken van suiker- naar vetverbranding.

Over small Group training:

 • 10 dagen intensieve begeleiding
 • 3 effectieve fases
 • Maximaal 3 dagen vasten
 • Verbluffend resultaat
 • Reset je metabolisme
 • Kick af van suikers
Fit zwanger sporten
Fit zwangerWij geven zwangerschapsbootcamp én personal training. Dus je kunt voor, tijdens en na je zwangerschap gewoon blijven sporten!

Over sporten tijdens je zwangerschap bij HFC:

 • Samenwerking met buik- & Babycentrum
 • De juiste begeleiding
 • Veilig voor je baby
 • Op maat programma’s
 • In je eigen tempo
 • Fit blijven tijdens je zwangerschap

Inschrijfformulier

  Inschrijf-formulier voor vrijblijvende
  kennismaking
  fit & gezond

  Vul het formulier en we nemen binnen 1 dag contact met je op om een vrijblijvende intake voor fit & gezond te plannen.

  Voorwaarden

  Ik accepteer de algemene voorwaarden en de Privacy Policy.