pumping iron

Krachttraining

Krachttraining zorgt voor spierkracht en de opbouw van spiermassa. Hoe meer spiermassa jij hebt, hoe hoger je verbranding is. Ook als jij ‘in rust’ bent, merk je dit. Denk maar aan die bodybuilders die de hele dag door moeten blijven eten om zo hun ‘motortje’ te laten branden.

Gratis Proefles Boeken

Voordelen krachttraining

Bij fitness is de doelstelling de beweging an sich, terwijl je bij krachttraining vaak ook de verbetering van een bepaalde sportieve prestatie voor ogen hebt. Krachttraining kun je op heel je lichaam toepassen en dus verschillende spiergroepen trainen. Het grootste voordeel is dat je spiermassa opbouwt. Daarnaast helpt het bij het versterken van je pezen en botten en versterkt het je kracht.

Krachttraining en fitness of cardio?

Bij cardiotraining werk je aan je uithoudingsvermogen. Natuurlijk helpt cardio op lange termijn ook bij afvallen, maar denk eraan dat je je spieren juist afbreekt. Bij krachttraining val je ook af, maar je zorgt wel dat er spiermassa achterblijft. Juist die combi zorgt dus voor het beste resultaat.

Wist je dat je per jaar maar zo’n 4kg spieren kunt opbouwen? Begin je net met sporten, dan kan dit sneller gaan, maar over het algemeen geldt ook hier: al het goede heeft tijd nodig! Met 1x in de week krachttraining en fitness kom je er dus niet … Tenminste, waarschijnlijk niet zo snel als je zou willen. Health First Club kun je iedere dag van de week jouw trainingsschema volgen en dus zorgen voor sneller resultaat!

Persoonlijke workouts

Bij Health First Club krijg je altijd jouw eigen persoonlijke schema. Iedereen beweegt nl anders, dus een algemeen trainingsschema is eigenlijk niet te doen. Onze trainers kijken samen met jou naar hoe jij beweegt, wat je voedingspatroon is, wat je doelen zijn. Ze houden rekening met eventuele blessures en stellen een passend schema op dat op dit alles is gebaseerd. Zo weet je zeker dat je doet wat je moet doen om het gewenste resultaat te boeken!

Interesse?

Interesse om krachttraining te doen bij Health First Club? Neem dan contact met ons op.

Gratis Proefles Boeken
kracht en spieropbouw 1
spieropbouw
krachttraining
wordt sterker!

Inschrijfformulier

    Inschrijf-formulier voor gratis intake
    en proefles krachttraining

    Vul het formulier en we nemen binnen 1 dag contact met je op om een gratis intake en proefles krachttraining te plannen.

    Voorwaarden

    Ik accepteer de algemene voorwaarden en de Privacy Policy.