nooit meer iets uit de weg gaan!

Health First Fitness Challenge

Bij Health First Club Eindhoven houden we ervan om onze leden hun grenzen te laten verkennen. Om ze telkens net dat stukje verder te laten gaan dan ze dachten te kunnen. Dit houdt ze scherp. Want verval je in een routine, dan bereik je nooit je gestelde doelen!

Wij dagen onze leden wekelijks en/of maandelijks uit om deel te nemen aan een fitness challenge. Dit kan van alles zijn: van de meeste squats tot de meeste burpees, van wie het langst met gebogen knieën tegen een muur kan staan tot aan wie het beste uithoudingsvermogen heeft bij een sprint tussen 2 pionnen. You name it!

Gratis Proefles Boeken

Fitness challenge en fitness workout

Uiteraard word je niet alleen tijdens de wekelijkse of maandelijkse challenge uitgedaagd door onze instructeurs. Ook tijdens je normale fitness workout word je op een positieve manier gepusht om steeds een stukje verder te gaan. We leggen de lat hoog, maar wel zo dat je altijd traint op jouw niveau. Zowel in de small group lessen als in een personal training. Maar zeg nou zelf: als jij je doelen hebt behaald en je blijkt nóg meer te kunnen, dan is er toch geen fijner gevoel dan dat?!


“No fear – No Limits – No Excuses”


Fitness challenge en meer

Health First Club biedt meer dan alleen fitness. Naast je vaste les kun je onbeperkt sporten binnen onze club. Dat betekent dat jij ook in jouw eigen tijd jouw schema’s kunt uitvoeren. Daarnaast hebben jullie toegang tot alle groepslessen (yoga, boksen of small group training) en EMS. Wil je liever 1-op-1 trainen? Boek dan een personal training bij een van onze gecertificeerde instructeurs.

Challenge jezelf!

Zoek jij een sportclub waar je continu wordt uitgedaagd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en intake.

Gratis Proefles Boeken
Premium Fitness in Eindhoven
Exclusieve Fitness in Eindhoven Centrum
Exclusieve Fitness Club in Eindhoven - Boxen
Exclusieve Fitness - Eindhoven

Inschrijfformulier

    Durf jij de Fitness Challenge aan? Schrijf je in voor een gratis intake en proefles

    Vul het formulier en we nemen binnen 1 dag contact met je op om een gratis intake en proefles te plannen.

    Voorwaarden

    Ik accepteer de algemene voorwaarden en de Privacy Policy.