Ben je op zoek naar

Small Group Training in Eindhoven?

Wil je wel graag sporten, maar is in je eentje trainen niks voor jou? Probeer dan eens onze small group trainingen! Tijdens deze lessen train je in een groep van maximaal 6 personen onder begeleiding van een personal trainer. Niet massaal, maar ook niet alleen; small group training is ‘the best of both worlds’ als je op zoek bent naar een alternatief.

Gratis Proefles Boeken

Groepsles op eigen niveau

Tijdens de les geeft je personal trainer instructies aan jouw groepje. Jullie doen dezelfde oefeningen, maar wel individueel. Een gevorderd sporter kan een bepaalde oefening namelijk anders uitvoeren dan een beginner. Onze trainers kijken altijd naar iedereen als individu en passen oefeningen/houdingen voor je aan waar nodig. Je traint dus nooit beneden of boven jouw niveau.

Altijd maximaal trainingsresultaat

Met small group training ervaar je toch de motivatie en coaching van personal training, maar heb je ook de sociale contacten die je anders misschien zou missen. Iedereen in de groep streeft naar de beste resultaten voor zichzelf en dat motiveert enorm! Jullie hebben immers hetzelfde doel: gezond en fit worden/blijven.

Doordat je traint in een kleine groep kan de trainer goed rekening houden met jouw persoonlijke doelstelling en jou hier persoonlijk op coachen en motiveren. Zo haal je maximaal resultaat uit je training. De ene keer focus je hierbij op BBB, de andere keer op armen en rug. Dit is gewoonweg afhankelijk van welke trainer de small group training geeft en waar hij/zij op dat moment zin in heeft. Maar persoonlijke begeleiding geldt altijd.

Spreekt het trainen in een kleine groep jou aan en wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op. Of boek gewoon direct een proefles en ervaar het zelf!

Gratis Proefles Boeken
Premium Fitness in Eindhoven
Exclusieve Fitness in Eindhoven Centrum
Exclusieve Fitness Club in Eindhoven - Boxen
Exclusieve Fitness - Eindhoven

Inschrijfformulier

    Inschrijf-formulier voor gratis intake
    en proefles Small Group Training

    Vul het formulier en we nemen binnen 1 dag contact met je op om een gratis intake en proefles te plannen.

    Voorwaarden

    Ik accepteer de algemene voorwaarden en de Privacy Policy.