Op kosten van de baas

Bedrijfsfitness

Wist je dat werknemers veel productiever zijn als ze tussen de werkzaamheden door even kunnen sporten? Bedrijfsfitness: om vitaal en scherp van geest te blijven en goed te kunnen presteren is het belangrijk om veel te bewegen. Dit kun je natuurlijk doen door vaak van je bureau naar het koffieapparaat te lopen, maar nog beter is het om bijvoorbeeld in de pauze even te komen sporten bij Health First Club Eindhoven!

Jouw bedrijf inschrijven

Fitness en sporten voor bedrijven, een win-win

Wanneer je als werkgever bedrijfsfitness aanbiedt aan je werknemers kies je voor een win-win situatie. Zij voelen zich energieker en beter, en jij krijgt er productiever personeel voor terug. Zonder dat het je moeite kost. Wat wil je nog meer?!

Diverse bedrijfsfitness trainingsmogelijkheden

Deelname aan een van onze bedrijfsfitness opties zorgt ervoor dat jij en je collega’s productiever de dag doorkomen. Wij bieden diverse mogelijkheden, zoals outdoor bootcamps, boks- en yogaclinics of meditatiecursussen. Deze kunnen we geven op locatie of in onze club, eenmalig of in abonnementsvorm.

Bedrijven fitness is ook leuk als teamuitje of teambuildingactiviteit. Interessant én goed voor de spirit. Maar ook is het mogelijk om individuele abonnementen af te sluiten voor werknemers. Voorafgaande aan een kantoordag of in de pauze even een uurtje sporten is dan geen enkel probleem meer.

Kortom, bij Health First Club zijn er genoeg mogelijkheden voor professionele, goed begeleide bedrijfsfitness. Vraag onze trainers naar de mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie!

Vrijblijvend inschrijven
Premium Fitness in Eindhoven
Exclusieve Fitness in Eindhoven Centrum
Exclusieve Fitness Club in Eindhoven - Boxen
Exclusieve Fitness - Eindhoven

Inschrijfformulier

    Inschrijf-formulier voor bedrijfsfitness

    Vul het formulier en we nemen binnen 1 dag contact met je op voor de aanmelding van jouw bedrijf voor bedrijfsfitness.

    Voorwaarden

    Ik accepteer de algemene voorwaarden en de Privacy Policy.