stay fit and healthy!

Sport & Fitness

Heb jij genoeg van die onpersoonlijke massa sportclubs en zoek je een kleinere, persoonlijke sportclub waarbij je sport en fitness kunt combineren? Kom dan eens een kijkje nemen bij Health First Club!

Vrijblijvend Kennismaken

Kleinschalig en persoonlijk sporten

Sport en fitness bij Health First Club Eindhoven betekent trainen in een relaxte omgeving. Uiteraard wordt er door ieder lid hard gestreefd om zijn/haar doelen te behalen, maar juist door het persoonlijke contact hangt er altijd een gemoedelijke sfeer. Bij ons ben je niet zomaar een nummertje!

Kom fitnessen in Eindhoven!

Onze club staat bekend om zijn persoonlijke karakter. In ons pand aan de Stratumsedijk geven wij al onze leden de aandacht die ze nodig hebben. Wil jij alleen deelnemen aan onze groepslessen? Geen probleem. Heb je liever behoefte aan meer persoonlijke coaching? Boek dan een PT-les bij een van onze personal trainers.

Unieke sportformule

Wij bieden je een unieke combinatie, namelijk fitness, boksen, small-group trainingen, yoga, voedingsadvies en personal training allemaal in één pakket! Bovendien kun je bij ons ook kiezen voor EMS (Electro Musculaire Stimulatie). Combineer dit alles zoals jij het wilt en creëer zo jouw perfecte persoonlijke sport- en fitnessschema!

Klinkt dit alles jou als muziek in je oren, dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking en een intake. Neem contact met ons op en dan prikken we een datum!

Vrijblijvend kennismaken
Sporten en fitnessen in centrum eindhoven
sporten en fitness met coach
Sport en fitness in Eindhoven
sporten en fitness met coach in Eindhoven

Inschrijfformulier

  Aanmeld-formulier voor vrijblijvende
  kennismaking
  sport & fitness

  Vul het formulier en we nemen binnen 1 dag contact met je op om een vrijblijvende kennismaking voor sport & fitness te plannen.

  Voorwaarden

  Ik accepteer de algemene voorwaarden en de Privacy Policy.