samen met je matties of je familie

Groepslessen

Op zoek naar een sportschool waar je in een klein clubje gevarieerde groepslessen kunt volgen onder leiding van gecertificeerde instructeurs? Waar sporten in een gemoedelijke omgeving plaatsvindt en waar je op professionele wijze werkt aan je gezondheid? Volg dan eens een van de Small Group lessen van Health First Club!

Gratis Proefles Boeken

Kwaliteit en diversiteit in groepslessen

Kies je voor onze Small Group lessen, dan kies je voor kwaliteit en diversiteit. De kwaliteit vind je in je instructeurs: onze trainers zijn allemaal gecertificeerd en bieden jou daardoor lessen van hoog niveau. De diversiteit vind je in de verschillende workouts. Zo werk je zowel aan je conditie als aan je kracht. Geen les is hetzelfde!

Groepslessen fitness en cardio

Onze Small Group lessen bestaan uit een mix van cardio en kracht. Je bouwt dus uithoudingsvermogen op én spierkracht. In een groep van maximaal 8 personen werk je onder begeleiding aan jouw doelen. Je kunt kiezen uit o.a. Functional FIT en Cross Training.

Functional FIT

Functional FIT is een uitdagende circuittraining, geschikt voor ieder niveau. Je leert nieuwe bewegingen en spieren die je nog niet eerder gevoeld hebt!

Cross Training

De ultieme uitdaging voor de gevorderde sporter! Je doet oefeningen uit het gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Bij Cross Training haal je het maximale uit jezelf en ga je op zoek naar je fysieke grenzen.Groepslessen bij Health First Club

Is alleen sporten niets voor jou, maar wil je wel werken aan een fit lichaam? Kom dan eens langs en kijk of onze groepslessen iets voor jou zijn! Neem contact met ons op voor een afspraak.

Gratis Proefles Boeken
Premium Fitness in Eindhoven
Exclusieve Fitness in Eindhoven Centrum
Exclusieve Fitness Club in Eindhoven - Boxen
Exclusieve Fitness - Eindhoven

Inschrijfformulier

    Inschrijf-formulier voor gratis intake
    en proefles Small Group Training

    Vul het formulier en we nemen binnen 1 dag contact met je op om een gratis intake en proefles te plannen.

    Voorwaarden

    Ik accepteer de algemene voorwaarden en de Privacy Policy.