Eating is cheating!

Sportvasten bij Health First Club

Sportvasten is kort gezegd een 10-daagse kuur waarmee je je metabolisme reset. Deze unieke en krachtige methode richt zich op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand komt.

Vrijblijvende Intake Plannen

Sportvasten: verbluffend resultaat

In slechts 10 dagen train je, samen met je sportvasten coach, je lichaam de switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Deze ‘metabole switch’ bereik je door een specifieke combinatie van voeding, vasten, suppletie en sporten toe te passen. De switch prikkelt je lichaam, waardoor het meer energie uit vet gaat halen en minder uit suiker. Het gevolg: een afname van overtollig vetweefsel, verbranden van vet en een verminderde behoefte aan suiker.

Het resultaat van de switch is verbluffend: na 10 dagen ben je een paar kilo afgevallen en al blijvend fitter, slanker en vitaler! Na de 10-daagse kuur blijft het resultaat behouden door een aantal eenvoudige richtlijnen op te volgen die je vindt in het bijbehorende natraject (‘Keep the Switch’).

Zo werkt sportvasten

Na een intakegesprek stelt je sportvasten coach het sportvastentraject samen, passend bij je behoeften en mogelijkheden. Door deze persoonlijke begeleiding weet je zeker dat de kuur correct wordt uitgevoerd en dat het maximale resultaat wordt bereikt.

De kuur start met een 3-daagse afbouw van je huidige voeding. Daarna volgen 3 dagen vasten en vervolgens bouw je 4 dagen lang je voeding weer rustig op. Het hoofddoel is echter niet het afvallen, maar het kwijtraken van je suikerverslaving. En dat lukt! Houd zelfs rekening met afkickverschijnselen tijdens de eerste dagen, zoals hoofdpijn. Maar dat hoort erbij! Na de 10-daagse kuur zul je merken dat je niet tot nauwelijks meer behoefte hebt aan suiker. Het is daarna dus ook veel makkelijker om (verder) af te vallen.

Als je lichamelijk en geestelijk gezond bent, bereid bent om te blijven sporten en rekening kunt houden met voedingsaanpassingen, is sportvasten dé manier voor het bereiken van een blijvend slank, fit en vitaal leven!

Zoek je een deskundige sportvasten coach in Eindhoven? Neem dan contact met ons op!

Vrijblijvende Intake Plannen
Sportvasten Eindhoven
Welk sporten niet eten
Sportvasten Eindhoven
Welk sporten niet eten

Inschrijfformulier

  Inschrijf-formulier voor vrijblijvende
  intake
  voor sportvasten

  Vul het formulier en we nemen binnen 1 dag contact met je op om een gratis intake voor sportvasten te plannen.

  Voorwaarden

  Ik accepteer de algemene voorwaarden en de Privacy Policy.