Een leven lang fit!

Sporten voor ouderen

Wie denkt dat hij of zij te oud is om te gaan sporten, heeft het mis! Sporten is voor alle leeftijden. Toch zie je in sportscholen veelal een leeftijdsgroep tussen de 25-45 jaar. Maar wat als jij 50+ bent? Betekent dit dan dat we de deuren voor je sluiten? Zeker niet. Sterker nog, we doen ze graag wagenwijd voor je open!

Gratis Proefles Boeken

Sporten voor ouderen: creëer een gezond en sociaal leven

Fitness voor ouderen wint aan populariteit. Steeds meer 55-plussers weten de weg naar de sportschool te vinden. Logisch, want sporten draagt bij aan een gezonder en socialer leven. Je blijft in een goede conditie, hebt sociale contacten en daarnaast is het hartstikke leuk. De tijd dat je als oudere achter de geraniums moest blijven zitten, is nu dan ook echt voorbij. Tijd om in actie te komen!

Training en voeding

Senioren fitness is een van de beste manier om vitaal en fit te blijven. Sporten houdt lichaam en geest gezond, helemaal in combinatie met een goed voedingspatroon. Met beide zaken helpen wij je graag. Onze gecertificeerde trainers geven je uitleg over je voeding, stellen een passend trainingsschema voor je op en begeleiden je waar nodig.

Sporten voor ouderen: Personal training en groepslessen

Bij Health First Club kies je voor personal training, personal duo training groepslessen of een combinatie hiervan. Je traint dus alleen, met een sportmaatje of in groepsverband, maar altijd onder professionele begeleiding.

Bij personal (duo) training volg je het speciaal voor jou opgestelde trainingsschema en train je minimaal 1x met jouw personal coach. Een abonnement sluit je af voor 3, 6 of 12 maanden. Naast je vaste les ben je vrij om te komen sporten wanneer je maar wilt. Je kunt dan je schema volgen of deelnemen aan een van de groepslessen yoga, small group training (maximaal 6 personen) of boksen.

Wil je ook vitaal worden en/of blijven? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en intake.

Gratis Proefles Boeken
Premium Fitness in Eindhoven
Exclusieve Fitness in Eindhoven Centrum
Exclusieve Fitness Club in Eindhoven - Boxen
Exclusieve Fitness - Eindhoven

Inschrijfformulier

    Inschrijf-formulier voor gratis intake
    en proefles sporten voor 65+

    Vul het formulier en we nemen binnen 1 dag contact met je op om een gratis intake en proefles in te plannen.

    Voorwaarden

    Ik accepteer de algemene voorwaarden en de Privacy Policy.