A bun in the oven?

Fit zwanger met Health First Club

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Tijdens je zwangerschap zul je merken dat je lichaam verandert. Niet gek natuurlijk, maar het is daardoor wel belangrijk om extra goed voor je lichaam te zorgen.

Health First Club is daarom een unieke samenwerking aangegaan met het nieuwe Buik- & Babycentrum aan de Heezerweg in Eindhoven. Een locatie waar je vanaf nu niet alleen meer terechtkunt voor babyfysio, je verloskundige en/of huisarts, maar nu dus ook om te sporten! Zo kunnen we jou ook tijdens en na je zwangerschap helpen om fit te worden en te blijven!

Gratis Proefles Boeken

Fitness tijdens je zwangerschap

Sommige vrouwen durven niet goed te sporten tijdens hun zwangerschap. Omdat ze denken dat het niet goed is voor de ongeboren baby, of omdat ze bang zijn voor blessures. Juist daarom helpen wij je om verantwoord te kunnen (blijven) sporten tijdens je zwangerschap.

Zwangerschapsbootcamp

Wij geven zwangerschapsbootcamp én personal training. Dus je kunt voor, tijdens en na je zwangerschap gewoon blijven sporten! De zwangerschapsbootcamp en personal trainingsessies volg je in onze club. Deze pt-lessen krijg je van dezelfde trainster, dus je kunt ook na je zwangerschap op vertrouwde wijze blijven trainen.

Ben je zwanger en wil je sporten?

Kom dan eens langs in onze club en vraag naar de mogelijkheden. Wij leggen je graag alles uit over ons ‘fit zwanger-programma’!

Gratis proefles boeken
Premium Fitness in Eindhoven
Exclusieve Fitness in Eindhoven Centrum
Exclusieve Fitness Club in Eindhoven - Boxen
Exclusieve Fitness - Eindhoven

Inschrijfformulier

    Inschrijf-formulier voor gratis intake
    en proefles fit & zwanger

    Vul het formulier en we nemen binnen 1 dag contact met je op om een gratis intake en proefles voor fit & zwanger te plannen.

    Voorwaarden

    Ik accepteer de algemene voorwaarden en de Privacy Policy.