Sportvasten resultaten Karlijn Ramakers

Sportvasten Resultaat: Karlijn Ramakers

Gestopt met roken en (daardoor) veel te veel gesnoept: het resultaat was dat ik ruim acht kilo aan kwam in zes maanden tijd.
In overleg met Geert koos ik voor Sportvasten. Zo zou ik de eerste paar kilo’s snel, maar verantwoord en onder begeleiding eraf kunnen krijgen. Een soort ‘kickstart’ om daarna in een fittere toestand de rest van de kilo’s kwijt te raken.

Profiel
Sportvasten resultaten Karlijn Ramakers
Doel

Op de eerste dag verloor ik al ruim een kilo. Dat gaf een enorme boost voor de tien dagen die me te wachten stonden. Vanaf dag vijf zat ik goed in mijn vetverbranding, deze dag en dag zes waren voor mij het zwaarst. Maar hé, de resultaten waren al zichtbaar: niet alleen voor het oog, ook met de metingen was er vooruitgang! Vetpercentage omlaag, BMI omlaag, kilo’s omlaag enzovoorts.
Ik verloor uiteindelijk ruim vier kilo in tien dagen. Ik ben zeer content met dit resultaat, hier kan ik mee verder. Door de begeleiding weet ik nu hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten ik mag eten en heb geen  behoefte meer aan suikers!

Het team van Health First heeft mij zeer professioneel begeleid. Elke dag werd er gevraagd naar mijn urine meting, kreeg ik advies en motiveerde ze me om het vol te houden.

Resultaten
Dag 1 Dag 10
 Health First Club, Exclusieve Fitness Eindhoven. Personal Training Resultaten: Gewicht  0 Kg. - 4,1 Kg.
 Health First Club, Exclusieve Fitness Eindhoven. Personal Training Resultaten: Vetpercentage 29,5 % Vet 26,5 % Vet
 Health First Club, Exclusieve Fitness Eindhoven. Personal Training Resultaten: Squats
 Health First Club, Exclusieve Fitness Eindhoven. Personal Training Resultaten: Push-ups