Personal training Resultaat: Marc Bruinsma

Voordat ik begon met het traject van personal training, had ik mezelf een aantal doelen voorgelegd. Zo was het belangrijkste doel voor mij afvallen en fitter worden voor mijn reis naar Nepal. Voor ik deze reis ging maken besefte ik dat er fysiek een hele hoop moest gaan veranderen en dit bracht mij bij Health First Club in Eindhoven.

Profiel
Doel

Gedurende dit traject bij Health First Club heb ik als uitstekend ervaren! Als iemand mij van te voren had verteld wat ik uiteindelijk fysiek kon bereiken, had ik dit niet geloofd! Na elke maand werd keurig mijn vetpercentage gemeten en werd eventueel mijn voedingsschema aangepast. Doordat mijn trainingen erg afwisselend waren, zowel kracht als interval, is mijn conditie enorm verbeterd!

 

De persoonlijke begeleiding gedurende dit project was erg prettig. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Health First Club. Als het soms even tegen zat, motiveerden de trainers mij elke keer weer om toch door te gaan. Vooral toen ik merkte dat ik vooruitgang boekte, begon ik het sporten ook steeds leuker te vinden.

 

Mede dankzij de enthousiaste trainers bij Health First Club, die mij door middel van de juiste kennis, ervaring en gedrevenheid, bewust hebben kunnen maken van gezonde voeding in combinatie met krachtsport, om zo mijn doelstelling in vier maanden tijd te kunnen bereiken. Ik voelde me fit genoeg om aan mijn reis naar Nepal te beginnen!

Resultaten
Dag 1  maand 4
 Health First Club, Exclusieve Fitness Eindhoven. Personal Training Resultaten: Gewicht  115.7 Kg. 98.7 Kg.
 Health First Club, Exclusieve Fitness Eindhoven. Personal Training Resultaten: Vetpercentage 32.3 % Vet 20.8 % Vet
 Health First Club, Exclusieve Fitness Eindhoven. Personal Training Resultaten: Squats

 Squat Hold

0. 55 sec

 Squat hold

2.05 sec

 Health First Club, Exclusieve Fitness Eindhoven. Personal Training Resultaten: Push-ups

1 min max test

13

1 min max test

31